Alla är vi människor

Jag fick frågan för ett par dagar sedan vilken målgruppen är för min verksamhet. Jag svarade att jag har valt att inte försöka nischa in mig på en viss typ av företag eller bransch, helt enkelt eftersom jag inte kan se vilken den naturliga företagstypen eller branschen skulle vara. Så länge företaget består av människor så tror jag att jag har något att tillföra. För oavsett om vi pratar om ledarutveckling, grupputveckling eller individutveckling så handlar det om människor. Oavsett om vi pratar om organisationer i näringslivet, i den offentliga sektorn, i den ideella sektorn eller i föreningslivet så består dessa av människor. Och om sanningen ska fram så är vi människor mer lika än olika. Vi styrs ofta av ungefär samma saker och vill uppnå ungefär samma saker. Därför vill jag inte stänga dörren för någon som kan tänkas vilja må och fungera bättre. Min målgrupp är människor – oavsett var de befinner sig.

Kommentera gärna: