En helt vanlig tjej

Jag är bara en helt vanlig tjej. Har aldrig varit elitsoldat eller elitidrottare, har ingen tragisk barndom, ingen nära-döden-upplevelse och det närmsta jag har kommit droger var att provröka en cigarett – och då var jag 25 år! Jag är alltså en helt vanlig tjej med ett ovanligt stort intresse för människor, hur vi fungerar och hur vi kan göra och tänka för att utvecklas så mycket det bara går. En vanlig tjej med tre vanliga små barn, en vanlig man, en vanlig hund, en vanlig Volvo och ett vanligt hus i en väldigt vanlig svensk stad. En vanlig tjej som gärna vill leva som jag lär och fungera som en förebild för mina härliga döttrar och andra människor som råkar befinna sig i min omgivning. En vanlig tjej som misslyckas ganska ofta men som aldrig slutar försöka, som aldrig ger upp hoppet om att leva mina drömmar och att få ut det mesta av livet. En vanlig tjej som vill påverka andra till att ta fram det bästa hos sig själva och den organisation där de råkar jobba för att göra det bästa av det de har. Den här bloggen handlar om mina egna erfarenheter och betraktelser av människor och fenomen omkring oss, med fokus på att nå sina drömmar och mål och dessutom må bra på vägen dit. Låt oss se hur långt dessa vanliga tankar kan räcka...

Kommentera gärna: