Vad vill du göra annorlunda?

För en tid sedan hittade jag ett underbart citat:

 

"If you don't like your past,

you have to do something different in the present,

in order to change your future."

 

Och visst är det så att för att få andra resultat i framtiden måste vi också börja göra saker annorlunda. Du behöver inte göra stora förändringar för att få helt andra resultat. Jämför det med de stora fartygen som går på haven: om kaptenen byter riktning med en grad så kommer det inte att märkas direkt. Men inom några dagar, kanske rentav timmar, kommer det att ta skeppet till en helt ny slutdestination. Genom att du gör en liten förändring i ditt liv så kommer ditt slutresultat att kunna förändras stort.

 

Vilken förändring kommer du att göra för att förändra din framtid till det bättre?

Kommentera gärna: