Lyckat program avslutat

Igår var det dags för den sista träffen med de gymnasieelever jag har jobbat med under våren. Under fem tillfällen har vi träffats i ett gruppcoachingprogram för att hjälpa dem att hantera stress och stärka självkänslan. Det var ett gäng mycket lugnare, gladare och tryggare tjejer som gick ifrån mig igår än de som jag träffade för bara några månader sedan. Deras utvärderingar sa dessutom att de var väldigt nöjda med vad programmet har givit dem och att de ser tydliga förändringar i sitt sätt att tänka och att hantera stress. Genom att arbeta med mental träning, coachande samtal, övningar, reflektioner och med stöd av varandra har de tagit stora kliv i sin utveckling. De beskriver att de ser mer positivt på saker, vågar prova nya saker, känner mycket större lugn och mindre press, tydligare prioriterar det som är viktigt och känner sig gladare. Det känns otroligt roligt att ha fått vara en del av deras resa.

Tack tjejer, ni är fantastiska!

Kommentera gärna: