Kunskapsdagarna

Under hösten kommer jag att föreläsa på Kunskapsdagarna med min föreläsning "Framgång börjar i tanken". Våra tankar styr våra beteenden och våra beteenden styr våra resultat. För att skapa goda reslutat behöver vi därför skapa tankar, målbilder och attityder som hjälper oss att nå dem. Vill du skapa en framgångsrik organisation med ökad motivation och kreativitet, bättre relationer och ökad måluppfyllnad? Vill du må och fungera bättre – både på jobbet och privat? På ett inspirerande, humoristiskt och fartfyllt sätt ger jag dig tips och enkla verktyg för hur du tar kontroll över dina tankar, skapar tändande målbilder och positiva attityder som leder dig fram till de resultat du vill nå.

Välkommen att lyssna på mig och andra inspirerande föreläsare, helt kostnadsfritt! Jag medverkar på följande orter:
Kristianstad 10 oktober (ny ort)
Jönköping 18 oktober
Helsingborg 21 oktober (OBS! Nytt datum)
Ronneby 4 november (OBS! Nytt datum)
Lund 14 november
Växjö 2 december (ny ort)
Karlskrona 4 december (ny ort)
Linköping 9 december

Läs mer på www.kunskapsdagarna.nu.