Nå dina mål - 10 enkla steg till framgång

För dig som fortfarande har drömmar kvar att uppfylla...

Det här är en bok som hjälper dig att uppfylla dina drömmar. Oavsett om du vill få ett nytt jobb, resa jorden runt eller springa ett maratonlopp så finns det gemensamma metoder för att nå dessa mål. Använd boken som inspiration och verktyg för att gå från målbild till målgång, att uppfylla dina drömmar – hur de än ser ut.

I varje kapitel finns övningar eller frågor som du får arbeta med för att skapa dina egna mål och för att steg för steg närma dig dem. I boken har jag samlat både mina egna och andras erfarenheter och metoder för att på bästa möjliga sätt arbeta framgångsrikt med visioner och mål.
 

Nå dina mål, personlig utveckling, coaching

"Det här är en fantastisk bok som jag läste från pärm till pärm utan paus. Den inspirerar verkligen till att skapa mål i sitt liv."

/Lisa Dahlberg, friskvårdsföretaget Naturkicken

"En kraftfull (liten) bok som träffsäkert går rakt på väsentligheterna- som läsare får du smarta, enkla och intuitiva verktyg som blandas med inspiration och glädje. Författarens starka förmåga att motivera i både det stora och lilla ger ett trovärdigt förhållningsätt till hur du kan göra för att uppnå just dina drömmar och mål i livet."
 

/Christina Dahlgren, HR Manager,
GE Healthcare

”Nå dina mål” - är tydlig och rak. Uppgifterna i boken gör att man kan arbeta med den tillsammans med deltagare. Den är lättläst och vänder sig både till ledare och den man arbetar tillsammans med. En verklighetsförankrad bok som visar på både möjligheter, bakslag och förändring men synliggör också hinder och ställer tankeväckande frågor till läsaren."

/Anna Hansdotter, verksamhetsområdeschef Marknad & Företag, Studiefrämjandet

"En lättläst och inspirerande bok som steg för steg hjälper dig att förvandla luddiga drömmar till konkreta mål, lägga upp strategin för att nå dem, agera och sist men inte minst fira. Boken passar alla som vill komma vidare och åstadkomma något mer, oavsett vilket område det gäller. På ett enkelt och lättsamt sätt ger Malin dig knepen som hjälper dig att lyckas. Du får tydliga exempel, övningar och verktyg som tar dig i mål. Köp den till dig själv eller som en present till någon du vill väl!"

/Gunnel Ryner, ägare, Ryner Consulting

"Hej Malin! Den här terminen har jag kämpat på med mitt exjobb, vilket inte alltid har varit så lätt. För några veckor sedan kände jag att jag inte hade en chans att bli klar till sommaren och motivationen var som bortblåst. I en av mina många pauser satte jag mig ner och läste din bok, vilket blev vändningen. Helt plötsligt fanns motivationen där igen och med ett tydligt mål hade jag inte svårt att sitta sent på kvällar och helger i min strävan att hinna klart med exjobbet. Det var framför allt ditt tips om hur man ska formulera mål enligt 3T som gjorde skillnaden i mitt arbete. Idag nådde jag äntligen mitt mål med två dagar tillgodo och det känns toppen. Exjobbet är äntligen klart och nu återstår bara redovisning och opponering innan jag kan plocka ut min examen =) Stort tack för hjälpen och den trevliga läsningen som din bok erbjöd! Kram!"

/Anna

"Nå dina mål" är en välskriven och inspirerande bok om att jobba mot att uppfylla sina drömmar. Bokens kompakta format gör att fokus hamnar på bra metoder och inte massa onödig sidutfyllnad. Boström lyckas ändå på bokens 70 sidor knyta an till hur man använder metoderna både privat i organisationer. En utmärkt inspirationskänsla för att komma igång med att jobba strukturerat mot sina mål."

/Patrik Eveborn, VD, Optimal Solutions 

"Boken ger en möjlighet att på kort tid få förståelse över vilka möjligheter vi har att skapa oss förutsättningar för att lyckas med det vi vill. Boken är lättförståelig och skriven på ett sätt som gör att jag som individ direkt kan ta till mig informationen. De konkreta tipsen och övningarna som kommer löpande ger mig möjligheten att direkt starta min egen process för framgång. Vi kommer att använda boken i vårt arbete med att utveckla företag och individer."

/Martin Klasson, VD Brikke AB