utbildning, coaching, coachande ledarskap, mindfulness, kommunikation

Utbildning & föreläsning

skapa positiv och bestående utveckling...
 

Diplomerad coach

Tillsammans med Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar håller jag i en grundkurs i coaching, enligt riktlinjer från ICF (International Coach Federation).

Den här utbildningen passar både dig som vill arbeta professionellt som coach och dig som vill använda coaching i din yrkesroll eller i ditt privata liv. Utbildningen passar såväl chefer, ledare, HR-specialister, projektledare och konsulter. Den passar också till exempel tränare, personliga tränare, lärare, friskvårdsterapeuter och föräldrar. Kort sagt alla som arbetar med, eller vill arbeta med, människor, utveckling och förändring – eller sig själv.

Under 9 dagar (3 + 3 + 3) varvas kortare teoripass med praktiska övningar där du får lära dig allt du behöver kunna för att arbeta med professionell coaching. 

Kursdatum våren 2021: 19 - 21 april, 17 - 19 maj, 7 - 9 juni
Kursdatum hösten 2021: 20-22 september, 20-22 oktober, 17-19 november

Läs mer och anmäl dig här.

företagsutbildningar

Jag arbetar med företagsinterna utbildningar inom ämnena:

  • Coachande ledarskap
  • Kommunikation & feedback 
Jag erbjuder både kortare och längre workshops och utbildningar som skräddarsys för att passa just din organisation. Kontakta mig så berättar jag mer. 

"Guuuuuud vad jag älskar coaching. Det ger så himla mycket både för den som är klient men också mig själv. Som jag har utvecklats dessa veckor med dig Malin. Det har varit ren magi! Jag känner verkligen hur mycket det har hänt inom mig. Att ta sig ur det där ekorrhjulet som bara snurrar runt, runt med så mycket negativt. Jag känner mig fri, frisk i kroppen på något sätt. Det är läkande! Och för första gången i mitt liv kan jag stå i spegeln och tycka om det jag ser, jag kan säga till mig själv att jag älskar mig och börjar typ gråta av glädje varje gång.
Så tack Malin! Tack för dina övningar, tack för fantastisk coaching och för ditt lärande. Jag har lärt mig så mycket. Även fast jag för 5 år sedan läste till ICC coach på Skandinaviska Ledarhögskolan så är det nu det sjunkit in, det är nu allt fastnar.
Allt har sin tid och min är nu!"


/Therese Isaksson

"Inspirerande, roligt och proffsigt. Det gav mig en riktig tankeställare och jag kommer varmt att rekommendera den här föreläsningen till andra. Det här skulle alla behöva höra!"

Åhörare, föreläsningen "Har du problem eller...?" om styrkebaserad utveckling

"Malin Boström har en förmåga att se, höra och känna av vad som verkligen händer i en person och i en grupp. Det gör att hon ställer helt rätt fråga vid helt rätt tillfälle vilket leder till ett tänkande i helt nya banor."

/Fredrik

"Tänkvärt, informativt och underhållande. Jag tar med mig många konkreta tips och nya tankesätt som jag kommer att ha stor användning av både i och utanför arbetet."

Åhörare, föreläsningen "Har du problem eller...?" om styrkebaserad utveckling

”Jag tyckte att den bästa föreläsaren var Malin Boström. Hon hade en bra närvaro på scenen, fick med sig publiken och hade spännande material att prata om.”

Åhörare, Kunskapsdagarna